Hill Yard à Anvers : déjà plus de la moitié vendue ! Découvrez la raison d’un tel succès

04 décembre 2020

Twee van onze populairste projecten in Antwerpen zijn Hill Yard en Grand Yard in Oud-Berchem, een wijk die nog nét binnen de Antwerpse Singel ligt. Er strijken tal van jonge gezinnen neer om te genieten van de residentiële buurt rond de Kardinaal Mercierlei en de Le Grellelei, met haar majestueuze huizen uit het einde van de negentiende en het begin van de twintigste eeuw. Grootste troeven? Lichtrijke luxeappartementen, architectuur van de bovenste plank en een buurt waarin werkelijk álles dichtbij is: winkels, scholen, restaurantjes en pleintjes. En bewoners die elkaar kennen: in welke stad kom je zo’n dorpsgevoel nog tegen?  

“Oud”-Berchem, maar levendige buurt 

De bewoners van Berchem zijn heel divers. Van studenten tot echte sinjoren: de buurt weet jong en oud te bekoren. In de Statiestraat en de Driekoningenstraat hoor je de echo’s van het bruisende handelscentrum dat deze twee straten ooit waren. De Driekoningenstraat werd zelfs “de Meir van Berchem” genoemd. Vandaag de dag vind je er bekende handelszaken, buurtwinkels, Turkse bakkers, hippe eettentjes en gerenommeerde restaurants. Ook het zinderende Zurenborg ligt niet veraf. Ten slotte is de wijk erg goed bereikbaar: in het zuiden van Antwerpen is het aanbod aan openbaar vervoer heel uitgebreid. Wie de auto verkiest, rijdt meteen op de toegangswegen richting Brussel, Gent en Hasselt.  

Hill Yard en Grand Yard: twee populaire projecten 

Hill Yard bevat 78 luxueuze appartementen die uitkijken op een groen binnengebied met een publieke buitenruimte. De moderne architectuur, het hoge wooncomfort en de duurzame afwerking van de gebouwen geven de gebouwen hun klassevolle uitstraling. En geen zorgen: hoewel dit een appartement in de stad is, geniet je toch van voldoende parkeerplaats voor je wagen, of ruimte om je fiets te stallen. Al deze factoren verklaren natuurlijk het succes van deze projecten. Op minder dan zes maanden tijd was de helft van het aantal beschikbare woonunits van Hill Yard verkocht. Ook Grand Yard, dat er op een boogscheut vandaan ligt, plukt de vruchten van de hoogstaande architectuur en fijne woonomgeving. Ook hier zijn nog maar acht appartementen beschikbaar.  


Welkom in Oud-Berchem! 

Hill-Yard-Header

Découvrez nos projets

Vous désirez connaître les projets en cours d’Antonissen ? Découvrez nos projets en Belgique et au Grand-Duché de Luxembourg.